100% PUUR NATUUR

BIO- EN FAIRTRADE

Artisanale bereidingen, direct bij jouw thuis.

Serginho's Kitchen staat garant voor kwaliteit en zorg. Wij kiezen zorgvuldig ons fruit, onze chocolade en alle andere ingrediënten. Momenteel ligt onze focus bij klassieke confituren en chocolade spreads. In de toekomst komen daar nog meer producten bij. Dus regelmatig terugkomen is de boodschap! 


100% PUUR NATUUR

 

Afkomst

Ons fruit én de Chocolade worden zorgvuldig geselecteerd en delicaat behandelt. We kennen de soort en weten waar ze vandaan komt. 
 

Bio Rietsuiker en Fairtrade Chocolade!

Uiteraard is ons fruit sowieso een product uit de natuur. Dat lijdt geen twijfel, maar ook Chocolade of zelfs rietsuiker moeten aan onze hoge 'puur natuur' eisen voldoen. Daarom werken we waar mogelijk met Bio-gekeurde producten. Wij garanderen je dat de rietsuiker die we gebruiken niet alleen een Bio product is, maar ook een Fairtrade product net als onze Chocolade.

Confituren boordevol fruit.

Onze confituren zitten letterlijk boordevol (stukken) fruit want wij proberen zo weinig mogelijk suiker aan onze confituren toe te voegen. De confituren worden gebonden (dik gemaakt) met pectine van appelen waardoor hopen suiker niet nodig zijn en dit komt ook de smaak ten goede.

Bewaarmiddelen

Bij onze producten worden geen kunstmatige bewaarmiddelen gebruikt. Wij doen uitsluitend beroep op de natuur. Ingrediënten worden niet alleen voor de smaak toegevoegd, maar dienen ook als natuurlijk bewaarmiddel. We voegen er dus niets aan toe die er niet thuishoort. Wist je dat je potje confituur of Chocolade Spread pas worden klaargemaakt nadat je een online bestelling plaatste? Geen grote voorraden dus bij Serginho's Kitchen.