(H)EERLIJKE CHOCOLADE SPREADS

100% PUUR NATUUR

EEN BETROUWBARE KLASSIEKER

CRUNCHY HAZELNUT

Een pot barstensvol Hazelnoten. Wie houd er niet van een overheerlijke, smeuïge Hazelnoot-spread? De Hazelnoot-spread van Serginho's Kitchen heeft niet alleen een overheerlijke Hazelnotensmaak, maar zit ook vol met stukjes Hazelnoot. Go Nuts! Niet alleen de beste melkerijboter is goed genoeg, wij gebruiken ook biologische rietsuiker en volle, verse room. Dat maakt deze Hazelnoot-spread zo uniek.

Nettogewicht: 240 gram.
Ingrediënten: UTZ gecertificeerde Belgische Melkchocolade (34% cacao),  volle room, Bio rietsuiker, melkerijboter, gemalen Hazelnoten, UTZ gecertificeerde geroosterde Hazelnootstukjes, Vanille uit Madagaskar. Vrij van palmvetten!

Allergenen: Lactose - Melkeiwit - Hazelnoten - Hazelnootpoeder - Sojalecithine

Geschikt voor lacto-ovo-vegetarisch dieet. Niet geschikt voor vegan.

€ 4.45

PITTIG MAAR BOVENAL GEZOND(ER)

MELKCHOCOLADE

Melkchocolade Spread met minstens 34% cacao. Dat is de verhouding in de UTZ gecertificeerde chocolade. Dé perfecte balans voor heerlijke, verse chocoladespread. Beperkt houdbaar, gezien de verse room en de melkerijboter die ervoor gebruikt wordt. Vrij van ongezond palmvet.

Nettogewicht: 240 gram.
Ingrediënten
UTZ gecertificeerde Belgische Melkchocolade (34% cacao), volle room, biologische rietsuiker, melkerijboter, Vanille uit Madagaskar. Vrij van palmvetten!

Allergenen: Lactose - Melkeiwit - Sojalecithine - Kan sporen bevatten van gluten uit noten*.

Geschikt voor lacto-octo-vegetarisch dieet. Niet vegan geschikt.

€ 3.95

EEN VERFIJNDE DELICATESSE 

KOKOSNOOT

Zomerser kan je ontbijt niet starten met deze superbe Kokosnoot Chocolade Spread. Voor de rijke smaak van kokosnoot werd er kokosmelk én fijngemalen kokosnoot aan toegevoegd. Smeer deze coco spread op een schijfje ananas van de BBQ, bestrooid met wat kaneel over (voordat je die op de BBQ legt) en je hebt jezelf op een heerlijke 'Pina Chocolada' dessert getrakteerd. Werk af met een bolletje vanille-ijs. 

Nettogewicht: 240 gram.
Ingrediënten
: UTZ gecertificeerde Belgische Melkchocolade (34% cacao), Kokosmelk, volle room (30% vet), biologische rietsuiker, melkerijboter, Kokosnootschilfers, Vanille uit Madagaskar. Bovenal vrij van palmvetten!

Allergenen: Lactose - Melkeiwit - Sojalecithine - Kan sporen bevatten van gluten bevatten o.a. uit noten.

Geschikt voor lacto-octo-vegetarisch dieet. Niet vegan geschikt. 

€ 4.45


De Chocolade Spreads van Serginho's Kitchen worden bij het online bestellen pas na de order gemaakt en zo snel mogelijk verstuurd om een zo lang mogelijke versheid te garanderen. Ze zijn beperkt houdbaar omdat er zuivelproducten worden gebruikt. In een donkere frisse plaats minstens 6 maanden houdbaar. Eens geopend binnen de 10 dagen verbruiken is het advies. Controleer dit product altijd op versheid.