KLASSIEKERS

100% PUUR NATUUR

DE NUMMER EEN ONDER DE KLASSIEKERS

AARDBEIEN

Een pot boordevol vers geplukte Belgische aardbeien met heerlijke stukken aardbei. Zijn smaak wordt verrijkt met een vleugje citroensap en Vanille uit Madagaskar. Een verrassende confituur met overheerlijk Belgisch Fruit. Verse aardbeien zijn rijk aan vitamine C en foliumzuur. 

Nettogewicht: 240 gram.
Ingrediënten: Aardbeien, suiker, een vleugje citroensap, Appel Pectine en  Vanille uit Madagaskar.

Geschikt voor vegetarisch en vegan diëten.                                          

€ 3.49

EEN POTJE VOL GEZOND

BLEUBERRY

Het beroemde vierkante potje tot de nok gevuld met Blauwe Bessen en op smaak gebracht met Limoensap. Blauwe bessen zijn rijk aan antioxidanten, Vitamine C, K en vezels. Deze confituur bevat ook volle bessen. Een stoere volkoren boterham en een smeuïge laag Blauwe Bessen stillen de honger tot de middag. Kick the blues, but not the berries out of your morning!

Nettogewicht: 240 gram.
Ingrediënten
Blauwe bessen, Limoensap, suiker, appel pectine en Madagaskar Vanille.

Geschikt voor vegetarische en vegan diëten. 

€ 3.85

EEN VERFIJNDE DELICATESSE 

FRAMBOZEN - LIME

Een overheerlijke 'Willamette Frambozen' confituur met Limoensap. De Limoen geeft een discrete, licht zurige toets aan de Frambozen confituur, maar tegelijk verrijkt ze ook de Frambozen smaak. Een fantastisch frambozenbommetje die je doet denken aan een frisse zomerochtend. Verse frambozen bevatten veel Antioxidanten, Vitamine C en Foliumzuur. 

Nettogewicht: 240 gram.
Ingrediënten
Wilemette Frambozen, suiker, Limoensap, Appel Pectine, en Vanille uit Madagaskar.

Geschikt voor vegetarische en vegan diëten. 

€ 3.95 

ALLE BESSEN UIT HET BOS EN MEER!

BOS BESSEN MIX

Wat dacht je van een pot vol bos? Braambessen, blauwe bessen, veenbessen, jeneverbessen en bosbessen, maar ook aardbeien en frambozen. Tjokvol Puur Natuur op je boterham! Bosvruchten zijn rijk aan vezels en antioxidanten.

Nettogewicht: 240 gram.
Ingrediënten: Aardbeien, Frambozen, Braambessen, Blauwe Bessen, Veenbessen, Bosbessen, Jeneverbessen, suiker, Appel Pectine en vanille uit Madagaskar.

Geschikt voor vegetarische en vegan diëten. 

€ 3.45


*Serginho's Kitchen beweert niet dat de confituur geneeskrachtige werkingen heeft, maar duid alleen aan waar antioxidanten volgens onderzoekers kunnen bij helpen.