100% PUUR NATUUR

CRUNCHY HAZELNUT SPREAD

De Chocolade

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de Cacao en willen weten waar ze vandaan komt. 

In onze Hazelnoten Spread gebruiken we alleen UTZ gecertificeerde Hazelnoten én uitsluitend UTZ gecertificeerde Belgische Chocolade. Deze melkchocolade bestaat uit minstens 34% Cacao en de maker van deze overheerlijke Chocolade volgt het Tony's Open Chain programma.
De principes van dit programma vindt je op: https://www.tonysopenchain.com

De Crunchy Hazelnut Chocolade Spread bestaat uit meer dan 18% geroosterde hazelnoot, Cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, melkvet, suiker, sojalecithine, natuurlijk vanillearoma, minstens 35% Cacao bestanddelen en minstens 19% melkbestanddelen.

Voedingswaarden: 498 Kcal. per 100 g. Daarvan zijn 21.50% vetten waarvan 15% verzadigde - 28% Koolhydraten waarvan 24.50% suikers - 1% vezels - 3% eiwitten - 0.18% zout.

Volle, verse UHT room 30% vetgehalte

Wij gebruiken volle room uit Europa die een vetgehalte van 30% heeft en UHT werd behandelt. Aan de room wordt een minimale hoeveelheid (minder dan 1%) carageen toegevoegd, een natuurlijke vezel van de rode alg. 

Biologische Rietsuiker

De rietsuiker die Serginho's Kitchen gebruikt voor de bereiding van zijn Chocolade Spread is een 100% Biologische rietsuiker. Er worden tijdens het proces geen andere suikers aan het recept toegevoegd. 

Bourbon Vanille uit Madagaskar

De vanille die aan onze producten wordt toegevoegd is Bourbon Vanille uit Madagaskar. 

Melkerijboter

Ook de melkerijboter is van voortreffelijke kwaliteit en is gemaakt van verse room waar melkzuurcultuur aan werd toegevoegd. De roomboter bevat minstens 82% vet en is dus ook nog eens palmvet vrij.  

Allergie informatie: bevat sporen van lactose, melkeiwit, hazelnoot, soja en kan ook kleine sporen van andere noten en kleine hoeveelheden gluten van noten bevatten.  Geschikt voor lacto-ovo-vegetarisch dieet.