100% PUUR NATUUR

TEVREDENHEIDSGARANTIE

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en staan 100% achter ons merk. 

Omdat wij zo hard geloven in onze producten en de HACCP genormeerde processen dat wij U een garantie bieden als geen andere. 

Ondanks al onze genomen voorzorgsmaatregelen en het feit dat Serginho's Kitchens dagverse product bereid, is een foutje nooit voor de volle 100% uit te sluiten.

Mocht U ondanks al onze veiligheids- en gezondheids- protocollen toch een product ontvangen die bij het openen dan toch niet helemaal oké lijkt, dan garanderen wij een volledige terugbetaling van het product of mag U het product omruilen.  

De enige voorwaarde is dat U over het kasticket beschikt en U het product niet heeft gebruikt. 


HET VOORBEREIDINGSPROCES VOOR EEN LANGE BEWAARTIJD;

Onze potjes en deksels worden tijdens het bereidingsproces gesteriliseerd en worden in deze toestand gehouden tot onze confituren of spreads helemaal klaar zijn. In vele van onze bereidingen - afhankelijk van het recept - worden ook ingrediënten toegevoegd zoals citroen, balsamico en suiker. Deze natuurlijke producten kunnen de bewaartijd stevig verlengen. 

Confituren die vers zijn gemaakt en correct werden ingepakt zijn minstens een jaar goed, maar in vele gevallen zelfs veel langer. 

Toch staat op onze potten dat de vervaldatum 1 jaar na productie datum is. Daarna kan de smaak en de kwaliteit afnemen. 

Bewaar Chocolade spreads én confituren op een donkere, koele plaats. 

Ben je van plan om de confituur redelijk snel te consumeren, bewaar ze dan in uw koelkast, maar eet ze op kamertemperatuur voor de volste smaak. 


CONFITUUR BEWAREN

Over de manier waarop je confituren en chocolade spreads bewaard zijn er heel wat meningsverschillen. 

Wij controleren en testen de bewaartijd van onze confituren, terwijl ze koel worden bewaard op een temperatuur van 3°C. 

Uit ervaring weten wij dat een geopende pot confituur gemakkelijk enkele weken goed blijft, wanneer je ze koel bewaard, toch raden wij aan ze binnen de 10 dagen te consumeren. 

Echter de volle smaak komt pas volledig tot zijn recht bij kamertemperatuur. 

Onze Chocolade spread worden dan weer op kamertemperatuur bewaard, gecontroleerd en getest. Ze zijn ook het lekkerst op kamertemperatuur.

De vervaldatum op onze producten is hier op gebaseerd.

 


De Garantie wordt geleverd aan alle producten die binnen de vervaldatum niet helemaal oké zijn. Onze producten behoren rijk van smaak te zijn toch kan de consistentie van het product niet helemaal zijn zoals u had verwacht én zelfs verschillen met een eerdere aankoop. Dit is inherent aan een vers product, maar betekent daarom niet altijd dat het product slecht is. U begrijpt dat wij in dergelijke gevallen geen terugbetalingen doen of het product omruilen. 

Volle, verse UHT room

Wij gebruiken volle room uit Europa die een vetgehalte van 30% heeft en UHT werd behandelt. Aan de room wordt een minimale hoeveelheid (minder dan 1%) carageen toegevoegd, een natuurlijk vezel van de rode alg. 

Bio Riet Suiker

De rietsuiker die Serginho's Kitchen gebruikt voor de bereiding van zijn Chocolade Spread is een 100% Biologische rietsuiker. Er worden tijdens het proces geen andere suikers aan het recept toegevoegd. 

Bourbon Vanille uit Madagaskar

De vanille die aan onze producten wordt toegevoegd is Bourbon Vanille uit Madagaskar. 

Roomboter

Ook de roomboter is van voortreffelijke kwaliteit en is gemaakt van verse room waar melkzuurcultuur aan werd toegevoegd. De roomboter bevat minstens 82% vet.  

Allergie informatie: bevat sporen van lactose, melkeiwit, hazelnoot, soja en kan kleine sporen van andere noten bevatten.